Остават 0 дни

2019

ПОБЕДИТЕЛИ В ДЕВЕТОТО ИЗДАНИЕ НА КОНКУРСА “БЪЛГАРСКА МЕБЕЛ НА ГОДИНАТА” 2019

ПЪРВО МЯСТО

Продукт: “Лампион Е”
Производител: Студио Запприани, София
Дизайнер: Боги Запрянов

Основата на осветителното тяло е от масив дъб с етажерки, съобразени с височината на стандартни подлакътници на мека мебел. Изключително удобни и функционални за малките предмети, допринасящи нашия комфорт, а именно книга, чаша хубаво питие, телефон, очила. Абажурната шапка е ръчна изработка от меко интериорно кадифе и технически дъбов фурнир във вътрешната част, придаващи мека и уютна светлина.

ВТОРО МЯСТО

Продукт: Кресло “Нарвик”
Производител: Булгару ЕООД, София
Дизайнер: Илиан Милинов

Кресло “Нарвик” по проект на българския дизайнер Илиан Милинов, се отличава с елегантен дизайн, здрава конструкция и изключителен комфорт и прецизност на детайла.
Подходящ е както за хотели и ресторанти, така и за създаването на уютна атмосфера в дома. Предлага се в изработка от масивна дъбова или букова дървесина, с подходящо подбран фурнир на облегалката. Тапицираната предна част на облегалката го прави изключително удобен, а в същото време видимата дървена външна част на облегалката създава усещане за допълнителен уют.

ТРЕТО МЯСТО

Продукт: Пейка „Sense“
Производител: Love2Design, Шумен
Дизайнер: Михаил Върбанов

Пейка „Sense“ е високотехнологична мебел, изразяваща съвременните тенденции в мебелния дизйн. Естествените материали и прецизната изработка насочват фокуса върху всеки детайл. С адаптивната си седалка Пейка „Sense“ следва контура на тялото и променя визията си от строго фиксирана към индивидуална. Усещането да седиш върху нея е забавен баланс между мекост и твърдост. Доказателството за мебел от най-високо поколение е автоматично отварящото се чекмедже. Благодарение на високотехнологичния механизъм “Easys Electromechanical Opening System” и допълнително вградения обемен сензор, само с едно движение на крака, човек може да отвори безконтактно чекмеджето. Светлинната индикация на пода подсказва за внедрената иновация. Пейка „Sense“ дава комфорт със своята практичност и ергономичност.


Здравей отново!

Влезте в акаунта си по-долу

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.