Остават 0 дни

2013

ЖУРИ В ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА КОНКУРСА “БЪЛГАРСКА МЕБЕЛ НА ГОДИНАТА” 2013

Иван Гроздев, дизайнер от студио Fimera Design

Иван Гроздев, завършва Лесотехническия университет, специалност Интериорен дизайн през 2004 година. Две години по-късно, заедно с Мая Сбиркова и Валери Маринов основават Fimera Design Studio. Паралелно с това помага активно за създаването и развиването на професионалната общност в България.

Студиото e създадено през 2006 година като  предлага иновативни концепции, в които визията на дизайнера е равностоен партньор на идеите на клиента.

Боряна Зафирова от Sofia Design Week

През 2000 г. Боряна завършва специалност „Стъкло и порцелан“ в Националната художествена академия, с което придобива квалификация „Художник дизайнер“.

Следват редица групови и самостоятелни изложби и участия. Паралелно в автобиографията ѝ се добавя събитие след събитие, в чието иницииране и провеждане, е винаги „на терен“. Тя е замесена храбро и структуроопределящо в „Sofia Design Week“, “Sofia Architecture Week” и редица други проекти.

Проф. арх.  Елена Писарева

Проф. Писарева е архитект по образование. Преподавател е в ЛТУ, катедра “Интериор и дизайн на мебели”, дисциплина “Обществен интериор” от 1998 г.

Има 105 бр. публикации в областта на стилови мебели и интериор, интериор и мебели на жилищни и обществени сгради и среда на хората с увреждания. Има издадени 6 учебника и учебни помагала.

Работи по проекти в областта на стиловите мебели и интериор, интериора и мебелите на жилищни и обществени сгради, среда на хора с увреждания.

Здравей отново!

Влезте в акаунта си по-долу

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.