Остават 0 дни

2011

ПОБЕДИТЕЛИ В ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ НА “БЪЛГАРСКА МЕБЕЛ НА ГОДИНАТА” 2011

В конкурса бяха присъдени пет равностойни награди.

Продукт 1: маса BiVa
Производител: 
RЕА 4, София
Дизайнер: 
дизайнерски екип на REA 4

Ниската холна маса BiVa се състои от три подвижни модула, които могат да се използват както самостоятелно, така и обединени. Безпроблемното събиране на модулите се осъществява посредством невидимо вграден магнит. Вътрешният обем на два от модулите е достъпен благодарение на чекмеджета с пълно изтегляне и плавно прибиране.
Два от модулите са изработени от мебелни плочи с пълнеж от масивна дървесина, облицовани с естествен дъбов фурнир. Третият модул е изпълнен от минерални плочи Kerrock. Целият обков е на немската фирма HAEFELE.
Габаритните размери са: 1200/1200/200 mm.

Продукт 2: Пейка VIYA
Производител: ВАЛИЯН ООД, София
Дизайнер: дизайнерски екип на ВАЛИЯН

Пейката е предназначена за обществени паркове и частни градини.
Материал – парен бук

Продукт 3: Сгъваемо бюро за дома или офиса
Производител: ТОТАЛ – М ООД, Шумен
Дизайнер: Евгени Кралев, Мартин Найденов

Бюрото е функционално, удобно и подходящо за работа с компютър както в офиса, така и за дома. Сгъваемото бюро заема формата на правоъгълен паралелепипед.
Плъзгащият плот го прави компактен, променяйки размерите му. Наличието на повдигащ се плот осигурява място за прибиране на лаптоп и други аксесоари. Едно от трите чекмеджета е място за поставяне на принтер, а вратата от задната страна на бюрото прикрива кабелите и захранването. Колелцата правят местенето му в пространството лесно и бюрото се превръща в изключително гъвкав и функционален модул.
Материал: ПДЧ
Размери: 750/550/760 mm в сгънато състояние, а в разгънато състояние достига до 1380 mm дължина

Продукт 4: Стелаж ЛУДОГОРИЕ
Производител: ЛУДОГОРИЕ 91 АД, Кубрат
Дизайнер: Сашо Иванов Димитров

Дава възможност за създаване на собствен, индивидуален и уникален дизайн в дома, който може лесно да бъде променян при желание.
Стелажът е регистриран в Патентното ведомство със Свидетелство за промишлен дизайн с притежател „Лудогорие 91”АД  гр. Кубрат и автор Сашо Иванов Димитров.
Използвани материали: масивна букова дървесина с доказан произход, изработен чрез клинозъбно снаждане и екологични материали-лепила, масла и т.н. Повърхностната обработка е с масло.
Размерите на изложения стелаж за обзавеждане на антре са: L = 1380 mm, B = 300 mm, H = 2130 mm
Всеки отделен елемент на стелажа – фриз, страница, гръб и обков, имат фиксирани цени, и клиентът сам, при създаването на своя дизайн може да ценообразува.

Продукт 5: Холна маса “Толя”
Производител: БРЯН ООД, София
Дизайнер: 
инж. Борис Иванов

Масата е в модерен стил с носталгична нотка. Изработена е от широколистен масив. Овладян е целият обем с помомощта на чекмеджета.
Размери 1400/700/520 mm.

Здравей отново!

Влезте в акаунта си по-долу

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.