Остават 0 дни

2017

ЖУРИ В СЕДМОТО ИЗДАНИЕ НА КОНКУРСА “БЪЛГАРСКА МЕБЕЛ НА ГОДИНАТА” 2017

Инж.-диз. Илиан Милинов – председател на журито

Най-успешният български продуктов дизайнер. Носител на десетки международни отличия. Завършва Лесотехническия университет спец. „Механична технология на дървесината”. Работи десетина години за ОРТ, а през 2008 г. създава собствено студио. Съосновател е на успешния бранд Playground Energy, с който печели четвъртата си награда RED DOT.

Арх. Радина Гешева

Един от водещите архитекти в България. Работи в сферата на архитектурата, пространственото оформление, сценографията, продуктовия и интериорния дизайн. Има многобройни реализирани проекти в България и в чужбина.

Доц. д-р арх. Орлин Давчев

Зам. декан по учебната дейност във факултет „Архитектура” на УАСГ,  преподавател в катедра „Интериор и дизайн в архитектурата” и съосновател на архитектурно студио miodesign.

Гл. ас. д-р Светослав Анев

Завършва Националната художествена академия в София, защитава степен  магистър и доктор и в Нов български университет в департамент „Дизайн“. Участва с публикации в национални и международни специализирани и научни издания. Занимава се с проектиране на интериор и мебели. Понастоящем е преподавател по интериорен и мебелен дизайн към програма „Интериорен дизайн“ в Нов български университет.

Инж.-диз. Свилен Гамолов

Утвърден и много продуктивен дизайнер с 22 годишен стаж. Завършва “Промишлен дизайн” в Национална Художествена Академия и специализира „Интериорен дизайн” в Норвегия. Има множество клиенти в цял свят. Понастоящем работи като дизайнер за студиото на Карим Рашид. Победител в „Българска мебел на годината” 2015 за концептуален дизайн.

Здравей отново!

Влезте в акаунта си по-долу

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.