Остават 0 дни

2014

ПОБЕДИТЕЛИ В ЧЕТВЪРТОТО ИЗДАНИЕ НА КОНКУРСА “БЪЛГАРСКА МЕБЕЛ НА ГОДИНАТА” 2014

ПЪРВО МЯСТО

Продукт: Комбинирана закачалка “Z hook”
Производител: Контура Дизайн, София
Дизайнер: Боряна Живкова и Йорданка Жилова

Комбинативна, функционална, закачлива – това е само началото на списъка с качествата на Z hook. Тя е модулна закачалка, като модулите могат да се комбинират помежду си и да се получават интересни цветови и функционални решения. Всяка модулна комбинация позволява на Z hook да се намества елегантно и в антрето, и в спалнята, и дори в банята, придавайки стил и елегантност.

Базовият модул се състои от единична или двойна закачалка и един извит хоризонтален елемент – поставка за вестници и писма. Дори базовият модел, без допълнителните поставки, дава възможност за съхранение на якета, палта, шапки, шалове и чантички и всичко това благодарение на ергономичната Z форма. Възможността за добавки като поставка за слънчеви очила, поставка за дамски чанти, поставка за кучешка каишка, чадърник, ключодържател и дори огледало повишават функционалността и позволяват пълно оползотворяване на пространството.

ВТОРО МЯСТО

Продукт: Стол “Torno”
Производител: Джи Ес Малмгрен Интериърс ООД, Добрич
Дизайнер: Величко Великов

Стол “Tornо” е съвместна разработка между Джи Ес Малмгрен Интериърс и българския дизайнер Величко Великов . Този стол е създаден в няколко версии: Версия Net – метална конструкция с оплетени седалка и облегалка от Avana PP в основни цветове, Версия Metal – изцяло метална конструкция предназначен за ползване както в затворени пространства, така и за открито и Версия Soft – метална конструкция и тапицирана седалка и облегалка. Столът е пазарно позициониран в Италия, България и Англия в края на 2012 и 2013 година.

ТРЕТО МЯСТО

Продукт: Музикален холов ъгъл ГАЛИАРДО
Производител: Мебел Стил ООД, Търговище
Дизайнер: Екип на Мебел Стил

Музикален холов ъгъл ГАЛИАРДО е един от най-иновативните продукти на „Мебел- Стил”, Търговище. Вградената музикална система в модела включва 2+1 тонколони и позволява изключително качествено слушане на музика от iPHONE, iPOD, USB, SD карта, музика през Bluetooth, както и чрез кабел от друг външен източник. Самият холов ъгъл има функция за сън за един човек и удобна ракла за съхранение на багаж, предлага изключителен комфорт и изисканост.

НАГРАДА НА ПУБЛИКАТА

Продукт: Спалня “Мони”
Производител: Тедива ООД, Добрич
Дизайнер: Мария Стоянова

Спалнята е в класически стил. Състои се от двойно легло с тапицирана задна табла с орнаменти, две нощни шкафчета и комод.

Здравей отново!

Влезте в акаунта си по-долу

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.