Остават 0 дни

2016

ЖУРИ В ШЕСТОТО ИЗДАНИЕ НА КОНКУРСА “БЪЛГАРСКА МЕБЕЛ НА ГОДИНАТА” 2016

Мариана Китанова

Мариана Китанова е художник по образование. Един от най-дългогодишните членове на екипа на сп. „Наш дом”. Понастоящем е арт-директор на най-старото интериорно списание у нас. Голям професионалист и много високо ценена в дизайнерските среди. Журирала е множество конкурси за интериорен дизайн.

Арх. Петър Захаринов

По образование Петър Захаринов е архитект, но се оказва, че призванието му е продуктовият дизайн. Стреми се да намира решения на наглед невъзможни геометрични и механични построения и да ги прилага в предмети с практична стойност, водейки се от модела „Функцията следва формата“.

Галя Дзенато

Основател и собственик на СКЛАДА, тя работи в сферата на интериорния дизайн от началото на 90-те, а от няколко години животът й е тясно свързан със специалното пространство, чийто индустриален контекст е умишлено съхранен. СКЛАДА е нещо повече от шоурум – едно от малкото места в София, които ни създават усещане за съпричастност и хармония със световния културен живот. Мебелен шоурум, студио за интериорен дизайн, място за срещи на дизайнери, галерия за български и чуждестранни артисти, любимо място за фотосесии, снимки и тв предавания – по думите на Галя то е резултат от личния й копнеж за хармонизиране на света, в който живеем, и “еманация на представата ми за красота”. “Не аз създадох СКЛАДА – той ме създаде, казва Галя. Аз му бях средството. И продължавам да му служа.”

Здравей отново!

Влезте в акаунта си по-долу

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.